Přehled akrylových barvových stropů

Bílá nezmazatelná nečistota, vysavač se stříkací pistolí, skvrny na stropě - obrázek "jsme bělili strop" stále vrhá na představitele hororu střední a starší generace v naší zemi. Naštěstí aktivně se rozvíjející trh stavebních a dokončovacích materiálů představoval mnoho alternativ k této přírodní katastrofě. A nejsnadnější způsob, jak se rozhodnout aktualizovat svěžest stropů v domě, je malba. Matný, lesklý, strukturovaný, barevné provedení lze snadno dosáhnout běžným štětcem, válečkem nebo stříkací pistolí.

Všichni spotřebitelé potřebují vyřídit nabízené materiály a rozhodnout, který stropní nátěr je lepší.

Který stropní barva bych si měl vybrat?

Stojí za to vyhodnocovat lakované materiály těmito faktory:

  • Skrytá síla (schopnost barvy zcela skrýt předchozí vrstvu s minimální spotřebou);
  • maskovací efekt;
  • objemnost;
  • způsoby péče o natřený povrch;
  • náklady.

Celkem obchody nabízejí 6 druhů stropních barev:

  • emulze polyvinylacetátu;
  • akryl;
  • latex;
  • silikon;
  • silikát;
  • textured.

Všechny tyto barvy jsou vodné suspenze polymerů a pigmentů, takže se správně nazývají vodní emulze nebo vodní disperze. Všechny barvy a laky na bázi vody se však liší podle druhu polymeru, kterým se volí barvy. Existuje také rozdíl v cenách, nabídkách barev a samozřejmě i v kvalitě.

Dufa - nejlepší lesklá barva pro strop

Přibližná cena pro Dufa Superweiss (10 litrů): 3300 rublů.

Tato stropní barva je chválena pro svou bělost, hedvábný lesk, vynikající skrývání, trvanlivost, trvanlivost a rozumnou cenovou politiku výrobce.

Příjemný lesk je pro většinu uživatelů prioritou. Nejenže zdůrazňuje čistotu barvy, ale také přispívá k vizuálnímu zvýšení objemu místnosti. Proto se Dufa často používá při malování stropů v malých místnostech a chodbách.

V sortimentu výrobce jsou dekorované povlaky, které vytvářejí nádherné vzory na stropě. To znamená, že je možné experimentovat nejen s odstíny a polotóny, ale také vytvořit originální optické iluze a různé zajímavé textury na povrchu.

Naše hodnocení: 10 bodů z 10

Reference: "Je to potěšení pracovat s Dufou - skvělou barvou."

Caparol - nejlepší barvu pro strop v zemi

Přibližná cena pro Caparol CapaSilan (10 litrů): 3950 rublů.

Jedná se o jeden z mála výrobců specializovaných na silikonové barvy na stropy.

Silikonové sloučeniny v procesu sušení snadno odstraní nebo skryjí drobné nepravidelnosti, nerovnosti a praskliny ve stropu. Silikonová barva Caparol může "skrýt" trhliny až do tloušťky 2 mm.

Materiál má také vysokou krycí schopnost a dokonce i pro jednu vrstvu dokonale natírá povrch, snadno se čistí a téměř neznečisťuje, protože má silný odpuzující účinek na prach a vodu.

Naše hodnocení: 10 bodů z 10

Recenze: "Podle mého názoru je nejlepší barva na stropy v neotevených místnostech. Použil jsem to na stropy v zemi, a ačkoli dům nebyl v zimě vyhříván, na jaře všechny stropy vypadaly jako čerstvě malované ".

Dulux - nejlepší matná stropní barva

Přibližná cena Dulux Magic White (10 litrů): 3100 rublů.

Dulux je nejlepší stropní barva, pokud hledáte matovou verzi (je to výrobek vyrobený ve Velké Británii, protože ruské továrny společnosti se nemohou vždy pochlubit stejnou kvalitou). Jeho vlastnosti absorbující světlo jsou tak dobré, že téměř úplně maskují všechny malé chyby na povrchu stropu. Barva má vynikající skrytí: stačí jen dvě vrstvy, aby strop vypadal perfektně. Pokud přidáte nízkou spotřebu na metr čtvereční, šetrnost k životnímu prostředí, široký výběr odstínů, jednoduchá péče, nepříjemný zápach a schopnost aplikovat kompozici na nepřipravený povrch, je jasné, proč je barva tak oblíbená, a to navzdory značným nákladům.

Naše hodnocení: 9.7 bodů z 10

Cena je pro tuto značku vysoká a kvalita rukopisu není stabilní.

Odpovědi: "Neexistují vady, s výjimkou ceny. Barva na stropě se rychle zasychá a doslova za půl hodiny v domě není vůně. "

"Halo" - nejlépe omyvatelná stropní barva

Přibližná cena za slevu Oreol (13 kg): 900 rublů.

Oreolová barva se hodí velmi dobře na povrchy a stropy jakéhokoli druhu, čímž vzniká téměř dokonalá matná povrchová úprava. Většina matných kompozic se vyznačuje vysokými úryvami, zejména pokud jde o bílé, pastelovité nebo terakotové odstíny. "Halo" v tomto případě není výjimkou. A ještě víc.

Hotový nátěr vysuší rychleji než jeden a půl krát ve srovnání s jinými výrobci, je dokonale umýt a vyčištěn. Informace z fór a specializovaných stránek upozorňují na barvy "Halo" mezi ostatními a dávají jim nejvyšší hodnocení na základě výsledků skutečného použití.

Hodnocení: 9.5 bodů z 10

Spotřeba uváděná výrobcem nemusí vždy odpovídat skutečným výsledkům.

Recenze: "Dobrá volba za rozumnou cenu. Na staré zažloutlé tapetě byl výsledek překonán všemi očekáváními. "

Tikkurila - nejkvalitnější stropní barvy na bázi vody

Přibližná cena pro Tikkurilla Euro 7 (9 litrů): 2800 rublů.

Tikkurila se již dlouho stává synonymem slova "kvalita", pokud jde o barvy a laky. Barvy této značky jsou všechny výhody, které spotřebitelé hledají:

  • čistá barva;
  • neomezené možnosti barvení;
  • trvanlivost;
  • šetrnost k životnímu prostředí;
  • Odolnost proti UV záření;
  • vynikající výkon.

Tikkurila má jednu nevýhodu - cena je vysoká, ale musí být zaplacena za opravdu dobrou kvalitu. Současně je důležité pochopit, že kvalita je chápána jako "skutečná" Tikkurila, produkt vyráběný v blízkosti Petrohradu není vždy tak dokonalý.

Hodnocení: 9.5 bodů z 10.

Při nákupu musíte být opatrní k místu výroby barvy.

Recenze: "Dobrá barva na strop - nezanechává pruhy a rychle se usuší."

Ceresit - nejlepší silikátová stropní barva

Přibližná cena pro Ceresit CT 54 (15 litrů): 3300 rublů.

Silikátové barvy Ceresit jsou určeny především pro fasádní práce, ale je také možné je použít i uvnitř budovy - včetně stropů. Mají rád stavitele a spotřebitele s konečným výsledkem, dobrou krycí schopností, šetrností k životnímu prostředí, protiplísňovým vlastnostem, jednoduchou péčí a trvanlivostí.

Ceresitové barvy jsou spíše náročné na základnu a nejlépe spadají na minerální omítky.

Hodnocení: 9 bodů z 10

Malovat "rozmarný": prostě nedáváte pozor na základnu - a výsledek bude nepředvídatelný.

Recenze: "Aplikovaný" Ceresit "rychle a velmi jednoduše. Aplikoval na malování obvyklého kartáče - strop vypadá skvěle. Ale musel jsem trpět omítkou. "

"Snowball" - nejlepší kvalita v segmentu s nízkými náklady

Přibližná cena za barvu SNIEZKA EKO (10 litrů): 1400 rublů.

Stropní barva příjemně překvapená nejlepší hodnotou za peníze. Vhodné pro téměř všechny typy povrchů, má vynikající skrývání. Umožňuje dokonale kombinovat povrch různých textur, což je často nutné při instalaci sádrokartonu na strop.

Téměř všechny možnosti nejsou velmi odolné proti vodě, ale hypoalergenní a šetrné k životnímu prostředí. Barvy jsou snadno zbarveny do požadovaného odstínu. Bohužel se spotřeba laku, kterou výrobce specifikuje, liší od skutečného takřka dvakrát, pro který "Snow" obdrží od nás velkou mínus.

Hodnocení: 8.5 z 10 bodů

Odpovědi: "Krycí schopnost byla příjemně překvapená, barva opravdu padá na strop velmi rovnoměrně a v jednom průchodu získáte velmi kvalitní bílou vrstvu."

"Expert" - vynikající bílá barva pro stropy

Přibližná cena za "Expert washable" (14 kg): 850 rublů.

Barvy "Expert" - jeden ze směrů barev a laků společnosti DEKART. Stropy po uplatnění na ně výrobky této značky vypadají opravdu bílé. Je to pro jeho čisté a jasné barvy, že barva je oceňována mistry zdobení. Stropní barvy "Expert" mají řadu výhod:

  • rychle vysušte;
  • neztrácejte v průběhu času barvu, nerozpadněte a nevystavujte se;
  • bez zápachu po vysušení;
  • netoxické;
  • vypadá skvěle v lesku a matně;
  • Vhodné pro všechny typy povrchů.

Tónování kompozice není vždy úspěšné, takže tuto barvu nejlépe vybírají ti, kteří budou malovat strop bílý. Druhou nevýhodou, kterou uživatelé zaznamenali, je nadměrná hustota. Tento problém lze snadno vyřešit zředěním laku na požadovanou konzistenci, avšak tato informace, bohužel, výrobce nezaznamenává v pokynech.

Hodnocení: 8.5 z 10 bodů

Recenze: "Vynikající omyvatelná stropní barva! Líbí se mi, protože může být použita na jakémkoli povrchu, dokonce i na betonu, dokonce i na tapetu. "

"TEKS" - nejlepší barvu pro strop v místnostech s vysokou vlhkostí

Přibližná cena pro Tex Pro (9 litrů): 1600 rublů

Barvy této značky patří do kategorie na bázi vody, převážně polyvinylacetátu, ačkoli se jedná o akrylát-latex. To znamená, že za cenu je materiál relativně levný, snadno se aplikuje, prakticky necítí.

To je zbarveno TEX barvami podle jejich katalogů, ale tato možnost není poskytována pro všechny druhy laků. Mezi kritiky vůči výrobci, které se nejčastěji setkáváme: vysoká spotřeba, přísné požadavky na půdu a nedůležitá skutečná skrýš - barva musí být použita mnohokrát, aby se dosáhlo slušného účinku.

Při výběru barvy "TEX" stojí za to pamatovat vlastnosti péče. Všechny barvy na bázi polyvinyl-acetátu na bázi vody se po nanášení vodou snadno promyjí vodou, takže strop s nimi natřený nebudou vyčištěny.

Hodnocení: 8 bodů z 10

Recenze: "Při aplikaci neteče a neteče. Pokud jde o opravu evropské kvality, možná to nebude fungovat, ale je úplně jinou záležitostí malovat strop bez nákladných bez zvláštních nároků na kvalitu. "

Jak vybrat nejlepší barvu pro strop?

Vysoce kvalitní oprava vždy začíná pečlivým výběrem materiálů. Následující tipy nebudou zbytečné:

  1. Snažte se koupit barvy zahraničních výrobců propuštěných z vlasti.
  2. Dejte si pozor na falešné věci, to znamená, zvolte pouze důvěryhodné obchody a firmy.
  3. Při zaměření se na charakteristiky vždy zvažte chybu.
  4. Pro ukrytí a přilnavost poslouchejte doporučení odborníků.

Stropní barvy - kaprizní materiál. Pokud nechcete sledovat nátěr nátěru, žloutnutí, heterogenitu nebo peeling, pak velmi opatrně zvolte barvu a výsledek opravy nezklame!

Jak namalovat strop

Drahí pánové, řekněte mi ze zkušenosti, jakou barvu zvolíte pro strop? Existuje vysoce kvalitní a ne příliš drahá stropní barva, chápu, že existují Deluxe a Dyuf, ale možná jsou tam levnější barvy, ale také kvalitní? Díky předem,

voda emulze obvyklá. to je nejlevnější. Přidejte do něj malý akrylový základ a objeví se barva, která není nižší než Ticurilla. Můj přítel chemik na kompozici rozložil drahé značky, ukázalo se, že je to všechno staré, prostě ne tělesné a v normální konzistenci, jak jsem pochopil. Pro budoucnost je hloubka pronikání akrylovým alkoholem, vodou, lepidlem PVA v poměru 1: 8: 1.

lakovat euro 7 levnější a nikoli horší v kvalitě

Delux-2500r 10 l a Dyufa-1800r 10 l. Nejde o nejdražší barvu. 10 litrů bude stačit na strop 30-40 m2. někdy to nestojí za záchranu moc. Kdysi jsem se snažil prodat barvu, která se prodává - velice chválí. ale osobně nevím, jaká je kvalita. Přejít na OB nebo Leroy Talk s konzultanty, může vám doporučit, aby to bylo levnější.

Vezměte si to, co si můžete dovolit, pokud neznáte mušky na stropě, to bude trvat velmi dlouho.

Silně nesouhlasím. Existuje také pojem "skrývání". Normální lak s dobře připraveným povrchem může být jednou navinut. Špatné a pro tři aplikace nenechávejte žádné barvy. Jakmile nám zákazník přivedl levný. Dvakrát namalované a stále skvrny. Dlouho jsem myslel, že za "odpadky". Zatímco malíř neotočil kus zeleného hyproku dvakrát. Takže i po dvouvrstvém nátěru se "zeleň" dostala do cesty.

Podívejte se na barvy Olympus, téměř domácí Dyuf.

Paint eurolux, naše kvalita výroby je velmi dobrá, cena není drahá. Doporučuji.

Vezměte si to na bázi akrylu, nikoli latexu, sovy, Alpiny nebo sněhové vločky

voda emulze obvyklá. to je nejlevnější. Přidejte do něj malý akrylový základ a objeví se barva, která není nižší než Ticurilla. Můj přítel chemik na kompozici rozložil drahé značky, ukázalo se, že je to všechno staré, prostě ne tělesné a v normální konzistenci, jak jsem pochopil. Pro budoucnost je hloubka pronikání akrylovým alkoholem, vodou, lepidlem PVA v poměru 1: 8: 1.

dulyuks pro 1400 kbelík pro strop jen a to je dražší, že pod barvou a pro zdi

tex super bílá umývatelná

Ahoj, Olga.Po přečtení toho, co ti poradili, můžu říct následující: Věřte lidem, kterým je doporučeno vzít si barvu, kterou si můžete dovolit, jen pojďte a řekněte, jaké cenové limity chcete, aby vám barva byla nabízena. + správný provoz, to je záruka kvality. A spěchat mezi cenami je dražší. Například 10L levné-40m2 a 10l drahé-80m2.

Kopolymerová latexová barva, Tikkurila Euro 2. Ekonomická řada barvy pro stropy a suché místnosti. Latexová barva na bázi akrylátového kopolymeru Tikkurila Euro 7 Economy barva na stropy a suché prostory. Poslední barva odolnější vůči praní.

Je lepší vzít si barvu, kterou si malíř objedná, protože je zvyklý pracovat s ní a ví, co se dá očekávat.

Doporucte na strop dobrou barvu (bílou).

Řekněte, prosím, dobrou barvu na stropě! Dva druhy stropů - monolitický beton (rotand, LR + vetonit se shitrokom) a druhý typ - zavěšený tmel s GWL webem.
Slyšel jsem, že existují takové barvy, které zachrání před malou povodní. A ty trhliny na GVL nevznikly.

Nešetřím na materiálech, raději koupím ten správný, i když je to dražší materiál, než litovat, že jsem ušetřil pár tisíc.
Během opravy jsem si uvědomil, že to rotuje, to byl vetonit, shitrock, primer Ceresit CT-17, ale v barvách mé znalosti jsou nulové, bohužel je veškerá naděje pro moudré fórum.

Řekněte, prosím, dobrou barvu na stropě! Dva druhy stropů - monolitický beton (rotand, LR + vetonit se shitrokom) a druhý typ - zavěšený tmel s GWL webem.
Slyšel jsem, že existují takové barvy, které zachrání před malou povodní. A ty trhliny na GVL nevznikly.

Pokud si vyberete ten správný materiál, proč se starat o praskliny. Tam jsou takové barvy. Na ISS jsou používány..

Beckerplast N 3. Švédsko. Cena je asi 4 x tisíc, kbelík 10 litrů. Půda je lepší než Dyufa nebo Tifengrunt.
V každém obchodě je to všechno

Práce bez umění - barbarství!

Pracovník, děkuji, naučila jsem se nové slovo, ale předtím jsem slyšel nic než tikkurila (a dokonce asi 100.500 druhů). Šel jsem na google. Google řekl, že rozpočet Bekerplastu (podle buržoazních standardů, jak to chápu) a nedokonalé bílé, protože určené k tónování. Pak se zeptám něčeho jiného:

  1. Je správná barva latexová barva?
  2. 50 m² kolik litrů potřebujete?

Jak malovat v kolika vrstvách? Čím více, tím lépe, nebo ve dvou vrstvách nebo ve třech.

Shl. 90% oprav jsem provedl sám (díky fóru), ale unavený. Putty si najal pána, ale je milovníkem rozpočtových rozhodnutí, radí mi, abych si v koupelně natáhl látku, dlouho mi řekl, že úsek je lepší než latka, a nakonec ho nechal proklouznout, "protože je levnější". Proto jsem se rozhodl získat názor na barvu od veřejnosti.

Doporučuji pro stropní fasádní silikon Rauf 9l v Leroy 1200r. - voděodolný, měkký, bez zápachu.
Také jsem se snažil kuchyně Dulux lesklá a matná. Rauf je tlustší, více neprůhledný - položí se méně, drží se lépe, drží otevřenější, je příjemnější na barvu. Dulux je méně neprůhledný a drahý. Výsledkem malby těchto barev není žádný rozdíl.
Nastala velká povodeň a Rauf a Dulux ji zvětrali - žádné stopy, ale před lakováním jsem připravil jak beton, tak štíty s vodotěsným základním nátěrem.
Snažil jsem se na svazích tikkurila euro 20, je to horší než Dulux. Tikkurila a bekerplast nejsou vodotěsné.

frominfotek napsal:
Informujte prosím prosím správnou barvu

OlegI, přední silikon - Zbarvili jste její pokoj?

frominfotek napsal:
Nešetřím na materiálech.

Pak mu můžete poradit Benjamina Moora, "malovat za figuríny". V tom smyslu, že odpouští chyby nezkušené aplikace a má dobrou schopnost skrývat.

frominfotek napsal:
Řekněte, prosím, dobrou barvu na stropě!

TIKKURIKA Harmony. Banka o objemu 2,7 litru v oblasti 1700 str. Podívám se, podle ujištění konzultanta lakovny, který mi poradil o této barvě a ujistil jsem, že jsem ji jednou vymaloval, nehledal bych se směrem k ostatním. V důsledku toho osobně preferuji Glorii.

Děkuji! Myslím, že jsem se rozhodl, co potřebuji: latex (jak to chápu, to je nejlepší druh barvy) je hluboce matný. Může být trochu modrá. A udržet povodeň. A bez zápachu sama.

Není ještě jasné, co barva "tři", "sedm", "dvacet". Proč různí výrobci dodávají své výrobky se stejnými čísly?

waw0375 a tento Benjamin Moore se prodává v Leroy (nebo kde koupit)? A přesto - co přesně Murr bere (pravděpodobně nejsou jediným druhem od výrobce)?

frominfotek napsal:
Není ještě jasné, co barva "tři", "sedm", "dvacet".

typ, jako VAZ-2110, VAZ-2101))))

frominfotek napsal:
Děkuji! Myslím, že jsem se rozhodl, co potřebuji: latex (jak to chápu, to je nejlepší druh barvy) je hluboce matný. Může být trochu modrá. A udržet povodeň. A bez zápachu sama.

Není ještě jasné, co barva "tři", "sedm", "dvacet". Proč různí výrobci dodávají své výrobky se stejnými čísly?

Jaký druh marketingového kurzu je vlákno.. rok 15 let pouze s nadbytečným dyufovsky, že asi 4 tisíc za kbelík 10 l.. a nemám strach, jsem s ním spokojen a myslím, že je špatné experimentovat a vyzkoušet něco nového. a tím více, tím více je tato latexová barva, tím je to "gumička", to znamená, že se na jedné straně dobře umyje a na druhé straně to opraví, odfiltruje film.

frominfotek napsal:
Řekněte, prosím, dobrou barvu na stropě!

takhle "> namaloval svahy.. Chci říct, že to je nesrovnatelně snadnější malovat než Tikkurila Harmony, která maloval svahy ve druhé místnosti.. Beckers pokryl povrch ve dvou vrstvách, odpustil barevné barvy podél samotného rámu, to znamená, že jsem ji jednoduše rozmazal barvou, zamýšlel pak pokrýt další vrstvu.. ale když sušení nevidělo ani nejmenší stopy tónování a nepoužilo další vrstvu.. No, žádné stopy válečku nejsou, to se ukázalo jako ideální povrch.. A přes Harmony jsem byl tvrdý a dlouho takřka s tamburkou tančila, aby byla přijatelná tý povrch.. 4 krát malované.. koupili v Merlin 2 láhve 0,9 litrů na 690 rublů za druhé.. banku neočekávaně mi byl neporušený, nečekal jsem, že obě vrstvy bude stačit..
No, s vlhkou látkou, můžete tuto barvu otřít, ani stopu. obecně se mi velmi líbilo..

Akrylová barva na stropy Olecolor - Je čas namalovat strop!))

Zásluhy

Nevýhody

Podrobnosti

Akrylová barva pro stropy Olecolor zachytila ​​oko železářského obchodu, když hledali zcela jiné věci. Ale kbelík na barvy byl tak úhledný, malý, 1kg, že rozhodnutí o zasypání stropu v kuchyni nepřišlo v žádném okamžiku. Proč nekoupit kuchyň, když je teplá? Řekli jsme a udělali jsme, že nátěr s námi šel domů.

Bílý čerstvý strop je vždy dobrý. Navíc není nákladné žádné peníze, ale takové kbelíky stojí jen 95 rublů, nebo včas. Kromě toho výrobce slibuje, že nebude strip. A především se mi to líbí. Doba schnutí laku při pokojové teplotě není delší než 1 hodina. Druhá vrstva není dřív, než první uschne, znamená to za 6-8 hodin.

Vodní disperzní barva neznamená něco neobvyklého. No, barva a barva, jde dobře s prvním nátěrem a její krycí schopnost je opravdu dobrá, jak slíbil. A konzistence je normální, jak by měla být, ne hustá, ne kapalná.

Má zaručenou trvanlivost 24 měsíců. Balení se stane a 3 kg a 7 a více, je vhodné, komu je to nutné. Skrývá drobné chyby, a to je to, co se od ní požadovalo.

Možná byste měli stropy obnovit až do léta? Neváhejte doporučit!))

Pomozte mi vybrat barvu pro strop

Publikováno makdak, 9. ledna 2010 v Práce s Drywall

Doporučené příspěvky

Chcete-li odeslat zprávy, vytvořte si účet nebo se přihlaste

Musíte být registrovaným uživatelem a zanechat komentář.

Vytvořte si účet

Zaregistrujte se v naší komunitě. Je to velmi snadné!

Přihlaste se

Máte již účet? Přihlaste se do systému.

Nebo se přihlaste s jednou z těchto služeb.

Google doporučuje

Naše doporučení

Plynová montážní pistole HILTI GX 120

Sano publikoval článek v článku Instrument and Equipment, 11. března 2012, článek

Domácí obal na brusičce pro diamantový pohár nebo kartáč

FugenFührer zveřejnil příspěvek blogu na blogu FugenFührera, 13. února 2017, příspěvek blogu

Instalace stropu sádrokartonu

Andral publikoval téma v sadrových stropech, 17. ledna 2005, téma

Testovací zkušební pily SCW 22-A a SCM 22-A

Sano publikoval článek v článku Instrument and Equipment, 24. prosince 2012, článek

Akumulátorová vrtací vrtačka TE 30-A36

Sano publikoval článek v článku Instrument and Equipment, 29. dubna 2013, článek

Jak stříhat závěsy ve vnitřních dveřích.

Sano publikoval článek ve škole School of Repair, 15. června 2007, článek

Jak nejlépe vytvořit sádrokartonový oddíl

Sander zveřejnil téma na téma Práce se suchou zdivem, 3. března 2005, téma

Chata v lese: jako umělec Igor Shubin přeměnil lesní pozemek. Layfkhaki pro letní obyvatele

KGB publikoval článek v Country House, Dacha, v úterý v 08:49, článek

Stropní barva, což je lepší recenze

Některé kosmetické recenze. SP: shromáždění

1. Malování Reddish-blond od Du_Fox [link-1] je vzácný thrash, co je to veselý vlas. - barva tabákové kaše z popelníku))) a ďábel mě přiměl k rozmazání (a obecně otázka - jak jsem nečetl recenze - jak říkají - a stará žena je prorukha)) - přesně před týdnem dokonale srovnala barvu s barvou Estelle (máme u olga84, musíme jít zaregistrovat). Ukázalo se, že je tak béžová blondýnka bez známky žluté. Nyní nevím, jak by měla barva po okouzlující červenohnědé blondýně spadnout.

Dovolená v Karelii a Murmansku: léto 2016. Část III. Kizhi.

Památky Karelia: vodopád Kivach, sanatorium "Marcial waters", Kizhi pogost
. Veranda je poměrně vysoká, s krásným výhledem na zátoku. Správce otevřela dveře, vejdeme dovnitř. V malé síni jsou stánky s historickou stavbou, krátkou historií regionu Kondopoga. Další - jídelna, prostorná a světlá místnost, vyřezávané lavice po stranách a dva podpěrné pilíře uprostřed. Stěny zajímavého tvaru, jejich obrysy připomínají lidi se svaly zatíženými pod váhu stropu. Jsou malované, ale nikoli chemickou barvou, ale přírodní barvou - přírodními barvivy na bobulí, bažině okru, pískem a jílem. Farizeři se shromáždili v refektáři - nejen pro náboženské účely, ale i pro světské záležitosti, které se rozhodly. Ikonostáza kostela Nanebevzetí Panny Marie v Kondopoga. Oltářní apse - zde je pětvrstvý ikonostas a strop.

Strop v koupelně. Domácnost

Závěsný / zavěšený / roštový strop? Co je lepší pro koupelnu? Pokud někdo dal, sdílejte své zobrazení.

Co nám po opravě litujeme? Sběr chyb. Část 4

První části: [link-1] 90. A dostal jsem knoflíky a klouby na základových deskách. hrozně nelíbí. Zdá se, že odpovídá barvě. A moje sestra měla je ve stejné sbírce - jsou prakticky neviditelné. 91. Dvířka s ostrými rohy - někdy se jim někdo dotýká rukama nebo něčím jiným, bolí a oděv se oděvuje. 92. Vinyl tapety pro malování ukrajinské výroby - v jedné místnosti hloupě uvízl - hrůza, horor! v jiném, Němci jsou super. 93. Nepřišel by s nedokončenými.

Sbírejte recenze o vánočních stromech 2011.

Takové slibné jméno "Nový rok" se ukázalo být v reálném životě "VÝSLEDKY ODOLNOSTI" (((Dívky, pokud si stále přemýšlíte, zda si koupíte lístek nebo ne, hledat alternativu lépe.) Děti nerozumí spiknutí (roztaženo), dospělí se nudí (lidé opravdu spali). strašidelné rozbití v šatně a fronta plná všech schodů a sálu, pak hodinu dlouhé hry na loutky ve velikosti, putování po jevišti s jedinými frázemi "překližky" a někdy i písněmi, bez nálady, jiskření, oslav, c.

Strop je led. nebo nějaký jiný :). Domácnost

Řekni mi, jaký je tvůj strop v ložnici? Máme pravidelnou bílou barvu 9, něco bílého :)). Teď se připravuji mentálně na opravu a myslím, že možná, abych udělal napětí? máme tak velkou místnost, v zásadě se mi to líbí, ale jak je šetrné k ložnici? nebo lemované sadrokartonem? a pokud napětí, pak bílá nebo barva? Podíval jsem se na místa, můžete dokonce uspořádat hvězdnou oblohu :) *** Téma bylo přesunuto z konference "O sobě, o dívce"

Wi-fi baby monitor pro Android. Který je lepší? Potřebujete přezkumy.

Mám záležitost: koupit video opice, a ne jednoduché, ale digitální, abych pracoval z wi-fi, Androyd je nainstalován na telefonu a tabletu. Která opatrovatelka je vhodná?

Jak izolovat dům: udělejte si teplé dveře a okna. Opravy

. Podle odborníků nejčastější příčiny tepelných ztrát v bytových a soukromých domech jsou netěsné okenní a dveřní spáry, vnější stěny (zejména v prefabrikovaných domcích), podlahy na prvním a stropy nebo střechy v horních patrech domů. Zóny, kterými dochází k hlavním tepelným ztrátám budovy, jsou vyznačeny červenou barvou. Nejedná se vždy o čas a peníze na komplexní izolaci celého bytu, zejména podlahy, stropu, stěn a oken, a to není vždy nutné. Průzkum ukázal, že většina obyvatel, kteří chtějí izolovat byt, očekává zvýšení teploty o více než 3-5 stupňů. Existuje několik jednoduchých způsobů, jak to udělat. Vysoká kvalita utěsnění oken a dveří ušetří až 5% tepla a v některých případech více a zvýší průměrnou teplotu v místnosti o 3-4 stupně. Za h
. Použijte pěnu na 1/3 hloubky mezery, protože při zaschnutí se objem zvýší o přibližně dva až třikrát. Pokud je umístění svorek vertikální, je nejlepší začít pracovat od dna a postupně se pohybovat nahoru. Po nanesení pěny ji posypeme vodou. Po několika hodinách dochází k úplnému vytvrzení pěny. Po vytvrzení pěny odstřihněte přebytek a ošetřete klouby těsnicí hmotou nebo lakem nebo ji chráníte pomocí platin - jinak do jednoho roku začne pěna praskat a rozpadat. Je důležité si uvědomit, že pěna vytváří při expanzi a vytvrzování dostatečně velké napětí. Pokud jsou mezery vyplněné pěnou dostatečně velké (více než 10 mm) nebo rám dveří není dostatečně tuhý, může se pěna deformovat během vytvrzování.

A kdo maloval zdi? a kdo nemá bílý strop? Domácnost

Máma říká, že bílý strop v místnosti bude rozdrtit, nabídne mírně karirirovat, jaká barva nezná, ukázat, jestli někdo uspěje? Podíval jsem se na tapetu v Leroy, výběr je velký, ale všechno je vinyl, to voní a svítí.. Četl jsem, že uvolňují škodlivé látky, tak jsem si myslel o malování, ale znovu nemůžu zvolit barvu, mám rád všechny barvy :) místnost je jasná, 20 čtverců, nábytek je jasný, dokonce se zrodila myšlenka na malování dřevěné komody a malby, takže je ještě lehčí, vzdušnější, chlubí se.

myslíš, že umím pokležet do stropu? Domácnost

Má někdo nějaké zkušenosti? Uvědomil jsem si, že po celý zbytek svého života obdivuji svého starého třicetiletého člověka, nemám dost peněz na to, abych po celou dobu zaměstnával lidi, vzal jsem to a zdá se, že není prostor pro roztrhnutí nábytku, ale po dlouhou dobu nejsou děti v okolí. Nikdy jsem se nepokoušel zabalit. Možná jen pokleit, strop je normální, na některých místech jsou malé otvory. Stěny se nikdy neslépaly, byly odtržené, betonové, visely s dětskou kreativitou. Pokud by se někdo udělal sám, řekněte nám, jak nejlépe lepit, metody, lepidlo. Tapeta bude.

tapety až ke stropu? Domácnost

Nebo bychom měli nechat odkrytý malý pás? Vzpomínám si, že některé z těchto akcí mohou vizuálně zvýšit výšku mé nízké (2,50) místnosti. Ale který z nich? A další otázka. Slouží stropní lišta pouze na dokonale hladkých stěnách? Kamarád mi řekl, že pokud se v čtení objeví nějaké hrboly, zdůrazní je. Je to tak? A další. Má někdo lepené tapety přímo na beton? Jak jsi to udělal? Díky předem za všechny zpětné vazby!

Barevné stropy. Domácnost

Má někdo maloval stropy barevnými barvami? Jste spokojeni? Jak vypadá barevná barva na stropě ve výšce 2,65 m? V kuchyni jsme stropy namalovali žlutě - vypadá velmi dobře. A v dětském pokoji jsem chtěl udělat modré stropy barvy jasné oblohy - nemůžu si vybrat barvu. Na tónovacím stole se zbarvily bledě modrou barvou, na stropě začaly barvy vypadat šedivě, přidaly modré barevné schéma, na stropě se objevila tmavě modrá barva, ošklivá. Zda se jedná o chybu ve výběru barvy tónování, nebo.

Řekněte dobrou barvu pro strop! Domácnost

Potřebujete bílý matný akrylový lak na stropy. Poradit, pliz, osvědčené firmy! Znám Tikkurillu, Dyufu, Duluxa. Který z nich je nejlepší? Nebo existují další firmy? děkuji

Co pokrýt strop? Domácnost

Naši zaměstnanci nám řekli, že koupíme vodní emulzi (nebo jak se nyní nazývá) pro strop. Říká se tomu Dyufa. Cena 1250 za 10 litrů, potřebujeme 20. Je to dobré? Nebo je něco levnější a lepší? Hledání nebylo nalezeno..

malování tónování. Domácnost

Radostný okamžik výběru barvy se blíží :) A kdo má zkušenosti, jak se to děje? Existují nějaké nástrahy? A další otázkou je, že existují nějaké programy pro výběr barevné schématu na i-netu, já bych ji zastřelil předem, chci se pokusit vytisknout na barevné tiskárně a vytvořit takovou koláž pro každou místnost.

Který strop je lepší? Domácnost

Řekni mi, co je lepší udělat v místnosti strop? Myslím nad napětím, ale nejsem si jistý až do konce. Nápověda

O barvě BIO K aP: stěžujte si a požádejte o radu.. SP: setkání

Rozhodla se, že bude stejná. Předtím nebyly vlasy namalovány, všechno bylo v pořádku, ale objevily se šedé vlasy. Takže jsem to udělal sám! A není to špatné, nicméně, všechno šlo. ale když byl čas na omývání barvy, vypnuli Horkou vodu. A dokonce i to je polovina potíží, šedo nabarvená, ale. ne všechny! Rozhodně se stalo méně (trochu jsem to měl), ale některé vlasy jsou viditelné: ((barva se nezměnila (snažila jsem se dostat co nejblíže mojí vlastní), ale vlasy jsou velmi krásné a lesklé barvy.

A Estel, je to dobrá barva. Móda a krása

A Estel, je to dobrá barva nebo tak? Recenze přečtete, jako byste rychle umyli? V podstatě jsem maloval sám sebe, potřebuji něco odolnějšího. Barva je tmavá. *** Téma bylo přesunuto z konference "SP: setkání"

Zpětná vazba na bazální kroucení.

Svědectví od nikituka67: umění 59 * 70 umění h103 * 01 "Zatímco celý svět, včetně mě, sledoval novinky na Ukrajině, když jsem zapomněl na svou osobní krásu, profesionální stylingové technologie také nezůstal klidně. s odkazem na milovaného Optolovera a velmi dobrého muže a Orgu Smexfamily. Ukázalo se, že ve svém návrhu už dávno se všechny první krásy Optloveru koupily nejmodernější stylingové přístroje, zatímco jsem tam byl pro Ukrajinu a tam byl.

Montáž lepivých dlaždic na povrch stropu.

Před opravou stropu a lepením dlaždic byste měli určit jeho množství. Za prvé, výpočty je třeba provést pomocí tužky, aby se nakreslil vzorek položení od středu stropu k okraji. V tomto případě by měly dlaždicové řádky umístěné v blízkosti stěn mít stejnou šířku. Strop musí být připraven, odstranit staré nátěry a tapety z povrchu, opravit praskliny pomocí plnění tmelu. Příprava obsahuje čištění, vyrovnání a nástřik stropní základny. Existují některé typy dlaždic.

Recenze dcera máma - korejská kosmetika.

Veškeré nákupy Kornik v optolover. Okamžitě se omluvte. Napsal (a).))) Zpětná vazba na korejskou kosmetiku. Nejprve o sobě. Rameno vlasů (nyní 10-15 cm pod rameny). Vlasy spíše silné, ale tenké, náhodně kudrnaté. Vlasy vysušily a byly poškozeny letním odpočinkem. Požádali o léčbu, nevyrůstali z toho, aby se roztrhali a skončili. Kůže byla kdysi mastná, nyní smíšená, vyžaduje silnou hydrataci. Póry jsou poměrně rozsáhlé, velmi často.

Těhotenství a nebezpečí domácnosti: barvivo na vlasy, mobilní telefon.

. Za prvé, je to nepohodlné a za druhé, použijete barvu déle než kadeřník, což znamená, že necháte nepříjemný zápach déle. Pokud ještě potřebujete natírat vlasy, pak se ujistěte, že ventilaci místnosti a rukavice. Použijte nátěr bez amoniaku nebo s minimálním obsahem. Přirozené barvy jsou nejvhodnější, dnes je mnoho, a to není jen obvyklá henna a basma. Pokud potřebujete malovat přes šedé vlasy a přirozené barvy jsou nepostradatelné, požádejte kadeřníka, zda má trvalé barviva s jinou, méně škodlivou látkou než čpavek. Koupit barvivo na vlasy pouze od známých výrobců, mělo by to znamenat, že látka prošla dermatologickou kontrolou. Pokud pracujete v kadeřnictví.

Barevné plátno akrylové barvy. Marya paní.

Žádám vás, abyste ukázali práci, kde jste použili barvení na plátně akrylovými barvami a opravdu potřebnou zpětnou vazbu - líbilo se mi to, nelíbilo se mi to, bylo výhodné ho vyšít na takovém plátně. Plány práce, tato sada je přerušena, takže ji sám sám namaluji. Část plátna je malovaná a částečně výšivka bude procházet tímto malovaným plátnem. Podle mého názoru by barvení mělo být takové, aby plátno nebylo lesklé a nebylo pokryto filmem, kterým by bylo obtížné vyšívat. Obvykle jsem čmárat.

Doporučujeme stropní stropy. Domácnost

Informujte mě prosím o značce levných stropních stropů a samozřejmě instalátorů, možná se někdo může podělit o dojmy z roztažných stropů, které jsou lepší v místnosti a které v kuchyni. jinak jsem něco pohřben v informacích *** Téma bylo přesunuto z konference "SP: sit-rounds"

přezkoumání

Omega, [email protected] 08/15/2014 09:35:55 ​​Olga, dobré odpoledne! Znovu chci vyjádřit svou vděčnost vám. Strop se ukázal jako vynikající. Všechny malované. Neexistují žádné chyby. Děkuji. Odeslané z [link-1]

Stropní strop nebo bělidlo. Domácnost

Pokouším se oživit ve velkém pokoji, rozhodl jsem se, že budu bělit, mám skvrny a v dětském pokoji a nevím, možná že nějaká jiná nitka je lepší než bělidlo a ani nevím, co je lepší, praktičtější než bělidlo v kuchyni av koupelně s chodbou. Může poradit? Díky každému, kdo odpoví.

Upgradování stropu. Opravy

. No, kdyby jen tapety zaostávaly, jinak by se barva začala rozpadat ze stropu, a když se na to podívala, odhalí nepravidelnosti, které nemohou odstranit. Toto zklamání známe nejen obyvatelům bytu, ale také úředníkům z kanceláří a návštěvníkům veřejných institucí. Koneckonců, strop je nejdůležitější částí oblasti a její chyby nemohou být ukryty pod kobercem. Tajemství se nezjistí a proč by je neskrývaly? Teď, když můžete použít namontované nebo n.
. Pro nás jsou relativní novinkou, protože se objevily v 90. letech, spolu s dalšími objevy přinesenými do své rodné země evropskými kvalitními opravami. Ačkoli se v Evropě stejný úsek stropu objevil až v polovině 60. let, okamžitě si podmanil celou západní část. Ale jak je pravda, že všechno nové je dobře zapomenuto staré? Ukázalo se, že stropní stropy byly používány ve starověku - v Egyptě, v Řecku, v Římě. Ano, av Rusku, i když mnohem později, můžete najít stopy z nich. Stačí, když otevírá "Kurzu ruské historie" V. Klyučevského: "Do konce svého života Peter zůstal věrný návykům starého ruského muže, neměl rád prostorné a vysoké sály a vyhýbal se zahraničí.

Exkurze do divadla Bolshoi. Blog uživatele jasper na 7ya.ru

Díky Lerám se nám letos podařilo vyrazit na výlety kolem Velkého divadla. Nezapomenutelný pohled! (Omlouvám se za kvalitu fotografií, bohužel můj fotoaparát nebyl schopen vysvětlit krásu: ((() Datum založení divadla Bolshoi je 28. března 1776, kdy princ Urusov obdržel "výsadu" pro obsah představení, maskerád, koulí a jiných zábav pro období deset let, podepsaná Kateřinou II. Otevření divadla se konalo 30. prosince 1780. Budova divadla.

K * A * N * A * D * Recenze. Blog uživatele batoshenka na 7ya.ru

Na tomto vrcholu žádám všechny účastníky, aby nechali zpětnou vazbu na oblečení vyrobené K * a * n * a * d * a. Zájem o téma kvality, dimenze. Také není nadbytečné informace, které by mohly přidat něco užitečného pro jeden nebo jiný model. Děkuji!

Žádám ženy, aby spojily volný čas a známost.

[Link-1] Ženský film: analýza s komentáři. To je skvělé! Kino s poznámkami. Co to je? Při prohlížení samotného filmu se používá jako praktický učební materiál, který se řeší zcela nebo jako jednotlivé scény. Pomáhá pochopit, žít a řešit situace, které se vás týkají. • Jaká byla hlavní postava nyní? • Jaké cíle jste dosáhli, jakými prostředky a jak efektivní? • klady a zápory závazných akcí. Co mohu vzít pro sebe? VYBERTE FILM zde [link-2].

Robot vysavač s Ali - recenze.

Chci vám říct o vysavači s aliexpress.. Mám to přesně jeden měsíc, s ohledem na Nový rok přehrady. Byla dobře zabalená, při přepravě nebyla poškozena. Hmotnost s krabičkou 5 kg. Pohlcuje i ty nejmenší skvrny velmi dobře. Zahrnuty jsou další kartáče, vyměnitelný filtr HEPA, nabíjení, dálkové ovládání a virtuální stěna. Každé denní úklid můžete naprogramovat současně výběrem ze čtyř programů čištění. To, co se nám líbilo: - se vyrovnává i s dlouhými vlasy a zvířaty.

Bílá a plochá. Opravy

. Pro zpracování jednoho čtverečního metru budou mít 150 až 250 rublů. Vezměte prosím na vědomí, že cena obvykle zahrnuje materiály. Nyní je strop připravený získat konečný vzhled. O olejové barvě už bylo řečeno - tato možnost není dokonce zvažována. Je lepší použít vodu nebo vodu disperzní barvu. Výhodou druhého je trvanlivost. "Umožňuje" umýt se až 2000krát! Kromě toho téměř neabsorbuje tabákový kouř a strop zůstává čistý po dlouhou dobu i v bytech silných kuřáků. Dvoukilogramový kbelík (od 200 do 400 rublů) stačí na 80-100 metrů čtverečních. Importovat barvu je dost, aby dal ve dvou vrstvách, ruština je lepší v.

Příběhy barvy. Uspořádání

. Každý z nás může přesně rozlišovat teplou barvu od studené a navzdory všem feng shui, zjistíme, že například bychom neměli malovat ložnici purpurově červenou a udělat kuchyňu sterilně bílou. Ale pokaždé, když se rozhodnete obnovit svůj domov, strávíte spoustu času před vícebarevnými fanoušky v oddělení prodeje barev, snažíte si představit, jak bude vaše chodba vypadat, namalovaná například v "orientálních kořeních" nebo dokonce i v chladnějším prostředí.
. Více tlumených odstínů chladných barev přináší sofistikovanost a formálnost, která jim umožňuje používat jak tradiční, tak i avantgardní interiéry. Různé barevné kombinace mohou přinést stejný pokoj jako příjemné nebo formální, teplé nebo chladné, vyzývající k odpočinku nebo práci, harmonické nebo disharmonické. Barva může, stejně jako kouzelná hůlka, vizuálně zvětšit malý pokoj, snížit nábytek, vizuálně zvednout nebo snížit strop. Květina Sedm barevná? Je důležité pochopit, jak jsou kombinovány barvy. Chcete-li dosáhnout svého zamýšleného účinku, lze použít tři základní schémata: monochromatický, jednonukleární a kontrastní. Monochromatická schéma používá odstíny pouze jedné barvy. Může to být jakákoliv barva a pro oživení se používají variace jednoho odstínu s různou nasyceností.

Umyvadla do kuchyně - postýlka kupujícího. V kuchyni

Jak si vybrat kuchyňský dřez?

Dívky, ale co je ještě lepší než Shellac nebo Gel Polish?

Zde nemůžu určit

"Pravé" žaluzie. Interiér

. Zde je několik možností. Možnost jedna: rolety jsou umístěny v otvoru okna. V tomto případě se zdá, že místnost je větší, ale okenní parapety budou obsazeny lamelami a vaše oblíbené květiny budou muset být přesunuty na jiné místo - koneckonců se lamely musí volně otáčet. Možnost 2: Žaluzie jsou připevněny ke stěně nad oknem (jako závěsná tyč pro běžné záclony) nebo ke stropu. Poté je okenní otvor úplně uzavřen a květiny na okně mohou zůstat. Před nákupem doporučujeme pečlivě zkontrolovat, zda květináče nebudou zasahovat do otvírání a zavírání žaluzií a otáčení lamel (parapet, baterie apod.). Před přemístěním lišt musí být otočeny kolmo k oknu. Pokud tomu tak není.
. Kromě toho můžete vyvíjet kreativní iniciativu a ozdobit žaluzie sami - malovat žaluzie v jasných barvách nebo malovat lamely záclon v různých barvách. Chcete-li získat původní textury, aplikujte barvu s houbičkou nebo hadříkem; velmi pohodlné použití stříkacího spreje. Barva na bázi vody je vhodná pro lakování žaluzie, ale je lepší ji pokrýt ochrannou vrstvou laku nahoře. Algoritmus malování pomocí stříkací pistole: Vzhledem k celkovému počtu lamel určete, kolik kolejnic byste chtěli malovat v každé barvě a kolik je třeba nechat bez lakování. Podle pokynů výrobce odstraňte šňůry a odstraňte lišty. Rozšiřte noviny na podlahu, položte lamely a zajistěte místnost, ve které pracujete.

Území lásky. Dětská místnost Stěny a strop

. Ale přichází proti-doporučení: měli byste se pokusit nechat malovat nebo malovat něco v mateřské škole: ani stěny, ani stropy, ani nábytek, ani příslušenství. Syntetická rozpouštědla - xylen a toluen - se rychle odpařují, přecházejí od laku a barví přímo do plic dítěte. Lepidlo, jehož vrstva musí být tenká a čistá, by neměla být ani zneužita. Proto je v dětském pokoji přísně zakázáno montovat zavěšené podhledy pro dobrou kvalitu, jelikož mnoho lepivých spár bude stále "posílat" škodlivé látky do ovzduší. Ze stejného důvodu v dětských pokojích nepoužívejte Nastya.
. Proto je v dětském pokoji přísně zakázáno montovat zavěšené podhledy pro dobrou kvalitu, jelikož mnoho lepivých spár bude stále "posílat" škodlivé látky do ovzduší. Ze stejného důvodu dětské pokoje nepoužívají stěnové panely vyrobené ze syntetických materiálů. Stěny a stropy Bílé umývání je ideální pro strop: pravidelně "dýchá" a absorbuje vlhkost. Na stěnách je nutné pouze vložit papírový tapetový papír. Fólie se syntetickým povlakem (např. Vinyl, polyvinylchlorid, samolepící) nejsou přesto vhodné, navzdory jejich odolnosti proti hluku, vlhkosti, oděru atd. Všechny jejich výhody překračuje skutečnost, že tyto tapety vysílají do vzduchu dvojitý soubor jedů: jejich "monomery (vinylchlorid.

Zavedení doplňkových potravin: kaše. Pořadí zavádění obilovin.

Zavedení doplňkových potravin: kaše. Objednejte zavedení kaše

Jak jsem si vzal vlasy. Péče o vlasy

. Koupil jsem si pár vlasů, některé pryžové pásky a knoflíky. A ráno se to stalo snadnějším, nebylo třeba nic položit, něco na jeho hlavě porazil a utekl. Šampon však začal opustit mnohem víc, ale. krása vyžaduje oběť. Dostala jsem nejlepší kompliment od mladé dámy, která mě dlouhou dobu neviděla: "Tak dobře jste se udělal, že jste vyrostli vlasy. Vy jste lepší." Chtěl bych podělit se o své pocity s těmi, kteří se rozhodnou následovat ve svých krocích. Vyberte si svého pána. V Moskvě se vlasy pro "nové" horké technologie mohou zvýšit o 300-700 dolarů. Můžete dokonce za 150 dolarů, pokud je to možné, a chcete se dostat do role modelu učení. Nedívejte se na cenu. Vyberte, kdo máte osobně.

Požadavky na osvětlení. Požadavky na školu

Požadavky na přirozené a umělé osvětlení ve třídách.
. Světlé místnosti učeben jsou vybaveny: nastavitelnými prostředky proti slunci, jako jsou žaluzie, textilní závěsy světlých barev, v kombinaci s barvou stěn, nábytkem. Záclony z PVC fólie se nepoužívají. Když se nepoužíváte, záclony je třeba umístit mezi pilíře mezi okny. Pro dokončení učeben se používají dokončovací materiály a barvy, které vytvářejí matný povrch s odrazovými koeficienty: pro strop - 0,7 - 0,8; pro stěny - 0,5 - 0,6; pro podlahu - 0,3 - 0,5. Měly by být použity následující barvy: pro stěny učeben - světle žluté, béžové, růžové, zelené, modré; pro nábytek (stoly, stoly, skříně) - barvy přírodního dřeva nebo světle zelené barvy; pro tabule - tmavě zelená, tmavě hnědá; pro dveře, okenní rámy - bílé. Pro.

Vlasy po porodu: příjemná a nepříjemná metamorfóza.

. Je třeba si uvědomit, že chodit do kadeřnictví je vždy malou dovolenou pro každou ženu. Je to vždycky něco nového, vždy šance vypadat atraktivnější. A není vůbec tajemstvím, že blahobyt a dobrý vývoj dítěte přímo závisí na blahu a dobré náladě matky. Proto, když je mladá matka v dobré náladě, cítí se jistá, krásná, atraktivní, potom se dítě chová klidně. Výlet ke kadeřníkovi je zvláště důležitý vzhledem k tomu, že po porodu často dochází k depresi, depresi a změně vzhledu pomůže vyrovnat se s těmito potížemi. Je nutné pouze předem registrovat se na velitele, aby nedošlo k ztrátě času ve frontě, a najít osobu, která bude sedět s dítětem. Můžete se dohodnout na cestě do kadeřnictví.
. Dalším způsobem, jak vyřešit problém času, je volat majitele domů. Pokud jde o sestřih: od druhé poloviny těhotenství až po 3-4 měsíce po porodu se rychlost růstu vlasů zdvojnásobí. Takže se nebojte! Výběr barviv na vlasy Chcete-li barvit vlasy během kojení, jako během těhotenství, můžete, ale měkké, jemné barviva, běžněji známý jako "tónování" nebo "stínování". Samozřejmě existují vážná omezení, například pro brunety, které se používají k malování v blondech - zde není možné dosáhnout požadovaného výsledku pomocí odstínu. Ale nenechte se odradit. Čas pro změnu - tedy čas na změnu. Proč by to bylo čas.

Kožešina: vážně a po dlouhou dobu. Šatník | Snadné znamená dobré?

. Je nutné vyčistit kožich v speciálních suchých čisticích prostředcích. Neštandardní kabáty S plnou plastičností a měkkostí je pletená kožešina velmi objemná a bude tedy skutečnou dekorací jen pro štíhlé ženy. Kromě toho jsou kožešinové pletené výrobky vhodnější pro zimní teplo. Shorn kožešina vypadá docela působivě, ale srst "s krátkým účesem" se neohřívá dobře. Obarvený kožich může vypadat velmi atraktivně, ale nákup je stále poměrně riskantní - pokud nebudou dodržovány pravidla technologického procesu, může se kůže prolévat a barvivo půjde do podšívky, šátku atd. pokud si přejete koupit obarvený kožich, pak ho koupte od spolehlivého výrobce. Je lepší skladovat kožichy na chladném a tmavém místě, v modrém bavlněném kufru, který volně visí po celé délce, na širokém závěsu. Před odstraněním kožešinového nátěru se ujistěte, že je zcela suchý, jinak může začít s kůží.

Ekologická oprava. Oprava | Stropy

Jak vybrat materiály pro čistou opravu v bytě
. Stropy Každý odborník vám řekne, že ideálním řešením pro stropy je barva na bázi vody. Byl vytvořen speciálně pro tyto účely. Závěsné stropy hromadí prach, který je škodlivý pro plíce, a protažené stropy mohou produkovat fenol. Otázkou je, co si vybrat, krásu nebo zdraví? Je logické, že v ložnicích a dětských pokojích je nejlepší udělat neškodné barvy a pokud chcete nepostradatelně krásu, pak ostatní druhy stropů se nejlépe provádí v těch nejméně používaných místnostech - obytných místnostech, společenských místnostech a chodbách. Nedoporučuje se provádět v koupelnách av kuchyni stropní a zavěšené stropy, neboť přebytečné teplo a vlhkost je nejenom kazí, ale také vede k nadměrnému uvolňování škodlivých látek. Snažím se ozdobit školku, mnoho.

Malujeme stěny. Oprava | Vyberte typ barvy

. Výběr úrovně lesku Poté, co jste se rozhodli pro barvu, musíte se rozhodnout, který barvy chcete použít - matný nebo lesklý. Před výběrem barvy s určitým stupněm lesku se rozhodněte, jak má být povrch lesklý a kolik opotřebení je vystaveno. Barvy s vysokým leskem poskytují odolnější nátěr než matný, navíc jsou vhodné pro povrchy, které se s větší pravděpodobností dotýkají. Tradičně jsou barvy rozděleny do dvou velkých kategorií podle úrovně lesku: matné pro stěny a lesklé nebo pololesklé pro dřevo. Na ruském trhu většina výrobců nabízí barvy s různou úrovní lesku: matné, polomatné, hedvábné, pololesklé a lesklé. Matná barva je lepší než pol.
. Neprůhledné barvy lépe absorbují světlo a skryjí nerovnosti povrchu. Barva matných barev vypadá tlumeněji a měkčí. Lesklé barvy jsou reflexní. Lesk lesklých barev z nich činí jasnější, jasnější a bohatší. Silné barvy dodávají do místnosti teplo a hloubku. Výběr barvy. Vodní barvy obsahují vodu místo rozpouštědla a často se používají k lakování stěn a stropů. Obvykle se nazývají emulzní barvy. Akrylové barvy obsahují akrylové polymery jako hlavní složku. Vzhledem k tomuto složení mají slabý zápach a rychle vyschnou, takže je pravděpodobnější, že budete moci využít místnost, kde byla skvrna provedena. Takové nátěrové hmoty se snadno aplikují, nestříkají se a netvoří pruhy. Je hotovo.

Tipy pro špinavé a čisté. Čištění

Vyvolat pořádek v domě
. Žádná normální osoba není schopna udržet toto bohatství čisté, takže je lepší se to úplně vzdát. Žádný prostěradlo - žádný problém. Jste unavený tím, že jste si přinést rozkaz na noční stolek na chodbě, který byl denně naplněn klíči, rukavicemi, lžičkami na boty, kartáčovými kartami, starými novinami, křišťálovými knihami apod.? Neztrácejte čas na demontáž nečistot a nervů na neustálé výtky domácnosti - zrušte noční stolek! Bez prostoru pro bezpečnost.

Jaké barvy malovat dům? Chata, zahrada a zahrada

Mnoho barev, které si zvolíte, mi říkají? Možná někdo v minulém roce maloval a zůstal velmi dobrý. Dům kuchyně 1-podlažní, dřevěný.

Chloubou s fotografií - Přehled stropů. SP: ostatní zboží

Takže) včera jsme položili strečové stropy) je zde spousta výhod.) Zavolali jsme odpoledne, měřidlo přišlo ve středu večer a v pátek do 9 hodin jsme už byli "propláchnuti") na ploše 7,2 v lesklých kuchyních - bylo to 5krát levnější než ve zbytku místa (pokud se nemýlím, od sedmi do osmi tisíc - máme 4 rohy, 2 trubky, jednu díru pro lustr), chlapci z TOR to pečlivě dělali, za příplatek jsme ještě měli starý zlomený drát z lustru - konečně sám oslavuje A mimo to.

Stropní barva Becker číslo 3. Domácnost

naléhavě požádal, aby se v CAO nebo SVAO objevil v tom. A jsem tady, protože jsem ji nenalezl v Yandexu :-( Řekni mi, prosím, kde mohu koupit tuto barvu?